ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ/ΠΟΙΟΤΙΚΗ


Υπηρεσίες

Επιλέξτε από τις υπηρεσίες ευρέως φάσματος. Μεταξύ αυτών προσφέρουμε και: έργα για οικογένεια και σπίτι, ανακατασκευές, προσαρμογές, κατασκευή έργων "επί παραγγελία" και πολλά άλλα. Το επαγγελματικά, εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεσή σας οπότε αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή άμεσο ενδιαφέρον για κάποια υπηρεσία μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.


Κατασκευή Κατοικιών

Τα έργα μας περιλαμβάνουν και τα σπίτια, που λόγω του φαινομενικά μικρού τους μεγέθους, είναι από τις πιο δύσκολες αρχιτεκτονικές προκλήσεις. Προϋπόθεση για την επιτυχή σχεδίαση και την ποιότητα είναι να συγκεντρώνουμε κάθε εμπιστευτική πληροφορία που μας δίνει ο κάθε πελάτης και να έχουμε οικεία σχέση μαζί του. Αυτό θα καλύψει τις ανάγκες του για να προσδιορίσει με ακρίβεια τις απαιτήσεις και τις ιδέες σχετικά με την κατοικία, τα ήδη υπάρχοντα έργα, έθιμα, παραδόσεις.

Ανασυγκρότηση, Προσαρμογή, Οικοδόμηση

Το έργο της ανασυγκρότησης και της προσαρμογής είναι πολύ δύσκολο και διαφορετικό από το κανονικό πρόγραμμα από πολλές απόψεις. Κατά τη διάρκεια της ανασυγκρότησης δεν χτίζουμε από την αρχή, αλλά εργαζόμαστε με τις υπάρχουσες κατασκευές. Ελάτε να μας γνωρίσετε.